ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Κωδικός Προϊόντος: 09306
Οι ανεμογεννήτριες είναι μηχανές που μας βοηθούν να εκμεταλλευτούμε την δύναμη του ανέμου και να παράξουμε ηλεκτρική ενέργεια. Το ρεύμα που παράγεται είτε καταναλώνεται αμέσως, ή αποθηκεύεται σε συσσωρευτές. (μπαταρίες). Η ανεμογεννήτρια που σας προτείνουμε, παράγει πολύ μικρή ποσότητα ρεύματ..
21,10€
Κωδικός Προϊόντος: 05240
Μια κατασκευή με πολύ καλή λειτουργία. Είναι μία μηχανή που χρησιμοποιεί την ηλιακή ακτινοβολία για να ζεστάνει νερό. Μπορεί να ανεβάσει την θερμοκρασία του νερού που περιέχει στους 70 βαθμούς Κελσίου μέσα σε μία ώρα! Η ηλεκτρική αντλία που περιέχει λειτουργεί με τρία φωτοβολταϊκά στοιχεία. Στην..
27,50€
Κωδικός Προϊόντος: 05274
Ταξιδέψτε χωρίς …κόστος! Ο ήλιος φροντίζει για σας! Η ηλιακή κυψέλη που βρίσκεται στην οροφή της βάρκας παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια για να περιστρέψει ο κινητήρας μια φτερωτή και να κινηθεί το πλεούμενό σας! Μια κατασκευή χωρίς δυσκολίες και χωρίς απαιτήσεις σε εργαλεία. Μπορείτε να αυξή..
19,80€
Κωδικός Προϊόντος: 52353
Ένα αυτοκίνητο που κινείται με ενέργεια από τον ήλιο. Λειτουργεί ακόμη κι αν οι ηλιακές ακτίνες πέφτουν σε γωνία 30 μοιρών. Απλό στην κατασκευή. Οι μπροστινές ρόδες στρίβουν αριστερά δεξιά. Μπορείτε να του φτιάξετε αμάξωμα με χαρτόνι, φελιζόλ, ή Moosgummmi (αυτά τα υλικά δεν περιέχονται στην συσ..
19,20€
Κωδικός Προϊόντος: 05064
Είναι μία κλασική κατασκευή που λειτουργεί με τον ήλιο. Κατασκευάζεται από κόντρα πλακέ πάχους 6 mm και συνοδεύεται από λεπτομερή σχέδια - πατρόν. Η μεγάλη ρόδα είναι έτοιμη. Διαστάσεις βάσης: 120 mm x 120 mm. Ύψος κατασκευής: 175 mm. Λειτουργεί με την βοήθεια φωτοβολταϊκού στοιχείου 800 mA και έ..
19,20€
Κωδικός Προϊόντος: 10100
Ακολουθώντας τις οδηγίες, θα κατασκευάσετε μία μακέτα ενός μικρού οικισμού που τα φώτα του φαίνεται ότι ανάβουν με την βοήθεια μίας γεννήτριας που λειτουργεί με την δύναμη του νερού. Το νερό ρέει με φυσική ροή από μία δεξαμενή, που βρίσκεται σχετικά ψηλά, στη φτερωτή μίας γεννήτριας και την περιστρέ..
99,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10101
 Η οικονομική συσκευασία του έργου ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ περιέχει ό,τι και η πλήρης, δηλαδή όλα τα υλικά, καθώς και οδηγίες με λεπτομερή σχέδια, εκτός  από τα μεγάλα σχέδια της κατασκευής (αυτά με διάσταση 100 cm x 58 cm που αφορούν την μορφολογία του εδάφους) γιατί θα κάνετε δικά σας, ..
65,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10110
Μακέτα ενός μικρού οικισμού που τα φώτα του φαίνεται ότι ανάβουν με τη βοήθεια ενός Αιολικού Πάρκου  που λειτουργεί με τη δύναμη του Ανέμου. Το κύριο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για τη μακέτα μας είναι το φελιζόλ. Μπορούμε να το κόψουμε με μαχαιράκι ή με θερμό σύρμα χρωμονικελίνης. Ο καλύτερος ..
99,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10111
Η οικονομική συσκευασία του έργου περιέχει ότι και η πλήρης, δηλαδή όλα τα υλικά, καθώς και οδηγίες με λεπτομερή σχέδια, εκτός από τα μεγάλα σχέδια της κατασκευής (αυτά με διάσταση 100 cm x 58 cm που αφορούν την μορφολογία του εδάφους) γιατί θα κάνετε δικά σας, καθώς και τα φελιζόλ, την κόλλα για..
65,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10120
Είναι μία λειτουργική μακέτα ενός Φωτοβολταϊκού πάρκου.Με τη χρήση μοχλού, ένα σύστημα γραναζιών (που συνδέονται μεταξύ τους με καδρονάκια που έχουν πάνω τους οδοντωτά στελέχη) μπορεί και στρέφει ταυτόχρονα και τα 10 Φωτοβολταϊκά στοιχεία, δεξιά  αριστερά. Έτσι μπορούμε να τα προσανατολίζουμε κ..
135,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10121
Στην οικονομική λύση του Φωτοβολταϊκού πάρκου, δεν περιέχονται μπαταρίες, γρανάζια και ράβδοι κίνησης των Φ/Β. Το πάρκο δεν μπορεί να αποθηκεύει ενέργεια, αλλά τα πέντε Φ/Β στοιχεία του συνδέονται απευθείας στα φώτα του χωριού και τα ανάβουν.Ο προσανατολισμός των Φ/Β είναι σταθερός.Δεν έχει κατασκευ..
75,00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)