ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΡΓΑ

Κωδικός Προϊόντος: 10100
Ακολουθώντας τις οδηγίες, θα κατασκευάσετε μία μακέτα ενός μικρού οικισμού που τα φώτα του φαίνεται ότι ανάβουν με την βοήθεια μίας γεννήτριας που λειτουργεί με την δύναμη του νερού. Το νερό ρέει με φυσική ροή από μία δεξαμενή, που βρίσκεται σχετικά ψηλά, στη φτερωτή μίας γεννήτριας και την περιστρέ..
99,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10101
 Η οικονομική συσκευασία του έργου ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ περιέχει ό,τι και η πλήρης, δηλαδή όλα τα υλικά, καθώς και οδηγίες με λεπτομερή σχέδια, εκτός  από τα μεγάλα σχέδια της κατασκευής (αυτά με διάσταση 100 cm x 58 cm που αφορούν την μορφολογία του εδάφους) γιατί θα κάνετε δικά σας, ..
65,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10110
Μακέτα ενός μικρού οικισμού που τα φώτα του φαίνεται ότι ανάβουν με τη βοήθεια ενός Αιολικού Πάρκου  που λειτουργεί με τη δύναμη του Ανέμου. Το κύριο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για τη μακέτα μας είναι το φελιζόλ. Μπορούμε να το κόψουμε με μαχαιράκι ή με θερμό σύρμα χρωμονικελίνης. Ο καλύτερος ..
99,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10111
Η οικονομική συσκευασία του έργου περιέχει ότι και η πλήρης, δηλαδή όλα τα υλικά, καθώς και οδηγίες με λεπτομερή σχέδια, εκτός από τα μεγάλα σχέδια της κατασκευής (αυτά με διάσταση 100 cm x 58 cm που αφορούν την μορφολογία του εδάφους) γιατί θα κάνετε δικά σας, καθώς και τα φελιζόλ, την κόλλα για..
65,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10120
Είναι μία λειτουργική μακέτα ενός Φωτοβολταϊκού πάρκου.Με τη χρήση μοχλού, ένα σύστημα γραναζιών (που συνδέονται μεταξύ τους με καδρονάκια που έχουν πάνω τους οδοντωτά στελέχη) μπορεί και στρέφει ταυτόχρονα και τα 10 Φωτοβολταϊκά στοιχεία, δεξιά  αριστερά. Έτσι μπορούμε να τα προσανατολίζουμε κ..
135,00€
Κωδικός Προϊόντος: 10121
Στην οικονομική λύση του Φωτοβολταϊκού πάρκου, δεν περιέχονται μπαταρίες, γρανάζια και ράβδοι κίνησης των Φ/Β. Το πάρκο δεν μπορεί να αποθηκεύει ενέργεια, αλλά τα πέντε Φ/Β στοιχεία του συνδέονται απευθείας στα φώτα του χωριού και τα ανάβουν.Ο προσανατολισμός των Φ/Β είναι σταθερός.Δεν έχει κατασκευ..
75,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)