ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Εργαλεία - Μηχανές

Κωδικός Προϊόντος: 15111
Εργαλείο για το γνέσιμο του μαλλιού. Χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα σε μερικά χωριά μας. Στην συσκευασία περιέχεται βαμβακερό «φιτίλι», έτσι ώστε να μπορέσετε να γνέσετε δυο περίπου μέτρα νήμα. (Συνδυάζετε με τον αργαλειό, έτσι ώστε από βαμβακερό φιτίλι να φτιάξουμε ύφασμα!)..
6,60€
Κωδικός Προϊόντος: 12187
Ο πρόγονος του σημερινού αλφαδιού. Μ’ αυτό χτίστηκαν οι πυραμίδες της Αιγύπτου. Χρησιμοποιώντας το μπορούμε εύκολα να ελέγξουμε αν μία επιφάνεια είναι επίπεδη ή όχι!..
4,90€
Κωδικός Προϊόντος: 15463
Ένα όργανο ελέγχου της οριζοντιότητας των κατασκευών μας. Λειτουργεί όπως τα γνωστά μας αλφάδια: με μία εγκλωβισμένη φυσαλίδα αέρα μέσα σε ένα διάφανο σωλήνα με υγρό (νερό). Στην συσκευασία του θα βρείτε υλικά για να φτιάξετε μόνοι σας το φιαλίδιο με την φυσαλίδα αέρα, αλλά και έτοιμο φιαλίδι..
5,00€
Κωδικός Προϊόντος: 05214
Αντιμετωπίστε τον …καύσωνα του καλοκαιριού. Ο κινητήρας του ανεμιστήρα που σας προτείνουμε, εκτελεί δύο κινήσεις: περιστρέφει μία έλικα (δημιουργώντας ρεύμα αέρα) και δίνει κίνηση σε ένα σύστημα οδήγησης της βάσης του ανεμιστήρα με αποτέλεσμα την συνεχή στρέψη του δεξιά κι αριστερά. Για την λειτ..
14,20€
Κωδικός Προϊόντος: 53173
Μια απλή κατασκευή ανεμιστήρα. Για την ολοκλήρωσή της ΔΕΝ χρειάζονται ιδιαίτερα εργαλεία και γνώσεις. Τοποθετήστε την στο γραφείο σας για να σας δροσίσει. Λειτουργεί με δύο μικρές μπαταρίες, που δεν περιέχονται στην συσκευασία...
11,20€
Κωδικός Προϊόντος: 05029
Μια νέα κατασκευή που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του ανέμου για να λειτουργήσει ένα μηχανικό σφυρί. Το κύριο υλικό κατασκευής είναι το ξύλο. Τα δύο πλαστικά γρανάζια χρησιμεύουν για να μεταδίδουν την κίνηση της φτερωτής στη σφύρα. Όταν φυσά ο άνεμος, ακούγεται ένα κροτάλισμα, η συχνότητα του οποίου&nb..
11,60€
Κωδικός Προϊόντος: 15007
Με τον επιτραπέζιο μικρό μας αργαλειό μπορούμε να υφάνουμε ύφασμα διαστάσεων 25 cm x 35 cm. (Συνδυάζετε με το αδράχτι, έτσι ώστε από βαμβακερό φυτίλι να φτιάξουμε ύφασμα!). Μία κατασκευή χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες..
9,50€
Κωδικός Προϊόντος: 09371
Μια ξύλινη κατασκευή (απομίμηση ενός αυτόματου μηχανήματος πώλησης προϊόντων)! Περιστρέφοντας τον δίσκο που βρίσκεται μπροστά, μια σφαιρική μαστίχα βγαίνει και πέφτει στην θήκη. Μπορείτε να τοποθετήσετε καραμέλες ή μαστίχες (που περιλαμβάνονται στη συσκευασία).  Ύψος: 170 mm...
13,30€
Κωδικός Προϊόντος: 19371
Μια πρωτότυπη κατασκευή! Ο χυμός δε ρέει (ανθυγιεινώς) μέσω μιας αντλίας, αλλά ένας μικρός ηλεκτρικός συμπιεστής αέρα δημιουργεί μια υπερπίεση στη φιάλη με το χυμό. Ο χυμός πιέζεται, από τον αέρα και μεταφέρεται σε ένα ποτήρι μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα. Λειτουργεί με τρεις μικρές μπαταρίες 1,..
22,90€
Κωδικός Προϊόντος: 05230
Ένας εκσκαφέας για χωματουργικές εργασίες! Κατασκευάζεται από ξύλο κόντρα πλακέ, μεταλλικά διάτρητα στελέχη και πλαστικές ρόδες. Μπορεί να στρίβει δεξιά αριστερά και να ανεβοκατεβάζει τον «κουβά» του χώματος. Έχει μήκος 300 mm...
10,10€
Κωδικός Προϊόντος: 05021
Μια ζυγαριά που λειτουργεί με ένα αντίβαρο.Μπορεί να ζυγίσει μέχρι και 100 gr...
9,50€
Κωδικός Προϊόντος: 15113
Ο πρόγονος όλων των άλλων ζυγών. Μια κατασκευή χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Χρησιμο-ποιήθηκε από την αρχαιότητα για την σύγκριση βαρών, αλλά χρησιμοποιείται και στις μέρες μας γιατί έχει πολύ μεγάλη ακρίβεια...
10,50€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 47 (4 Σελ.)